Moordzaak Peter R. de Vries start, verdachten aanwezig

Vanochtend begint in de rechtbank van Amsterdam het proces tegen de twee mannen die verdacht worden van de moord op Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd op 6 juli neergeschoten in het centrum van Amsterdam, vlak nadat hij de studio van tv-programma RTL Boulevard had verlaten. Negen dagen later overleed hij. 

Lees meer »

Deuren Carré open voor afscheid Peter R. de Vries, honderden mensen in de rij

Rond 10.45 uur, een kwartier eerder dan gepland, heeft  Koninklijk Theater Carré de deuren geopend voor het afscheid van de doodgeschoten misdaadjournalist Peter R. de Vries. Inmiddels staan honderden mensen in de rij om een laatste groet te brengen. Ook hangen vlaggen halfstok en draaien radiozenders tegelijkertijd het nummer A Whiter Shade of Pale van Procol Harum als eerbetoon. ‘Ik denk dat er nooit meer zo’n iemand als Peter zal komen.’

Lees meer »

Peter R. de Vries overleden

Peter R. de Vries is donderdag op 64-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een schietpartij in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever werd vorige week dinsdag rond 19.30 uur neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat in de stad.

Lees meer »