NL nieuws sponsor van de Foute Nacht

Gepubliceerd op 15 februari 2021 om 19:00

NL nieuws is één van de sponsoren tijdens de radioshow de Foute Nacht van RTV Albrandswaard. 'Dit is een mooie stap voor NL nieuws', vertelt Jessy van de hoofdredactie van NL nieuws/JD Producties.

'Dat we deze mogelijkheid hebben is natuurlijk fantastisch. NL nieuws groeit sinds vorig jaar enorm, met ruim honderd bezoekers per dag' aldus Jessy. 'Je kan altijd tot het maximale gaan om je bedrijf te promoten! Of het ook effect heeft weet je pas na het promoten.'

Foute Nacht

Afgelopen november hield de regionale omroep van Albrandswaard al een 'Foute Nacht' editie. Vanwege het grote succes in 2020 houdt de omroep op 1 mei weer een editie van de foute nacht. Herman ten Broeke , Hans Wagner en Rob van der Meer zullen twaalf uur lang foute muziek draaien, er komen ook live artiesten en verrassende sidekicks. 

De Foute Nacht zal plaats vinden op zaterdag 1 mei 2021 vanaf 20:00uur tot 08:00uur. De Foute Nacht is te beluisteren op RTV Albrandswaard via 107 Fm, 99 kabel of via de website/social media kanalen van RTV Albrandswaard. 


«   »