Jarige Dax is de winnaar van The Voice Kids 2020!

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 08:00

We weten het! Wie de winnaar is van de Voice Kids 2020. Het is Dax van team Sanne! Marco was niet bij de finale en werd vervangen door Ilse. En vanwege de coronacrisis is de finale Woensdag opgenomen, maar je kon wel live stemmen want de winnaar werd in het programma Beau bekend gemaakt. Dax de winnaar wint de trofee en een studiebeurs van 25 duizend euro!

De show van The Voice Kids werd woensdag al opgenomen in de grootste studio van Europa op het Mediapark in Hilversum namelijk studio 24 aan de kant van het RTL gebouw! De winnaar werd bekend gemaakt in de studio van Beau in Amsterdam. Vanuit huis was de spanning voelbaar!

Verjaardag 

De winnaar Dax was super blij met de winst en had een verjaardag om nooit te vergeten! De winnaar is op de finale dag 15 jaar geworden.

Artikel gaat verder onder de video!

Foutje bij Rogier

De keuze van Anouk vergat een stukje te zingen: ''ik was alles even kwijt ik deed me best om me best te doen maar het lukte even niet...'' Hopelijk heeft dit geen impact op zijn stemmen. Het werd Rogier te veel na heel veel kritiek op Anouk der keuze. Anouk weet van Rogier dat ie bloed zenuwachtig is voor deze act. Hij was even bij ze familie! 

Duet

Duncan Laurens en Ronnie Flex ze waren vanavond ook van de partij. Ronnie Flex zong samen een duet met Sham (Team Ali B) Rogier zong samen met Songfestivalwinnaar Duncan Laurens het nummer love don't hate it


 »