FunX Music Awards uitgesteld naar september

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 09:30

De zevende editie van de FunX Music Awards, de belangrijkste urban muziekprijzen van Nederland, is vanwege de coronacrisis verplaatst naar woensdag 16 september en wordt dan niet gehouden in AFAS-Live in Amsterdam, maar live vanuit een studio uitgezonden op NPO 3. Daar zijn de grootste urban artiesten aanwezig en zijn er optredens van onder anderen Frenna en Josylvio.
De presentatie van de awardshow is, net als vorig jaar, in handen van FunX-dj Fernando Halman. Oorspronkelijk stond het event gepland voor donderdagavond, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus gaat deze niet door.
De live-uitzending van de FunX Music Awards is zowel op radio als televisie te volgen en wel op NPO 3 en online via FunX.nl. De tv-uitzending is in samenwerking met de NTR. Ook op radio en social media doet FunX verslag van de uitreikingen en optredens.
Als de richtlijnen van de overheid het toelaten wil FunX volgend voorjaar de awardshow weer met publiek en op locatie in AFAS Live organiseren. Mensen die kaarten voor de FunX Music Awards van dit jaar hebben gekocht of gewonnen, krijgen toegang voor deze nieuwe datum in 2021.


«   »