Schoolfeest ‘Wellant Live’ op YouTube en TikTok

Gepubliceerd op 28 juni 2020 om 08:40

Het Wellantcollege verplaatst haar schoolfeest naar YouTube en TikTok. De online zomer: Snelle, Pjotr, Lieke Hammink en Edson da Graça gaan een virtueel schoolfeest vieren met 16.000 leerlingen en studenten.

Dit was het dan: het schooljaar 2019-2020. Afgesloten met digitale lessen, toetsen en tentamens, maar zonder schoolfeesten. Wellantcollege, een onderwijsinstelling met 29 vmbo- en mbo-scholen, laat het er niet bij zitten en verplaatst het schoolfeest naar YouTube en TikTok. En iedereen is uitgenodigd om ‘Wellant Live’ dinsdag 30 juni bij te wonen op YouTube! 

Dinsdag 30 juni 20:00 uur opent het Wellant YouTube-kanaal zijn virtuele deuren. De host van de avond is comedian en tv-presentator Edson da Graça. Vanuit de studio verwelkomt Edson de bezoekers en gaat hij via een chat en de ‘Green Room’ in gesprek met 16.000 leerlingen en studenten en 2.000 medewerkers. Samen blikken ze terug op een bewogen schooljaar met een hoop memorabele momenten. Ook de zomervakantie en de toekomstplannen van de geslaagden krijgen natuurlijk een plekje.

Een schoolfeest is natuurlijk niet compleet zonder een paar dans-moves. Muzikanten Snelle en Pjotr gaan daarom samen met TikTokker Lieke Hammink de boel op virtuele stelten zetten.

Kijk hier onder Dinsdag vanaf 19:45uur live mee!

Foto: wellantcollege


«   »