Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The voice of Holland

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 om 18:42

Langzaam maar zeker worden de befaamde rode stoelen van 'The voice of Holland' weer gevuld. Eerder werd al bekendgemaakt dat rapper Snelle (24) de plek van Marco Borsato (53) inneemt in 'The Voice Kids', maar nu is ook de stoel van rapper Lil' Kleine (25) weer bezet. RTL Boulevard mag bekendmaken dat niemand minder dan Jan Smit (34) volgend seizoen te zien zal zijn als coach in het nieuwe seizoen van 'The voice of Holland'.

Na twee spraakmakende seizoenen houdt rapper Lil' Kleine het voor gezien en stopt zijn Voice-avontuur. Gelukkig is er een waardige vervanger gevonden in de Volendamse zanger Jan Smit. Het wordt zijn eerste grote klus sinds het Eurovisiesongfestival en zijn heftige burn-out.

"Ik heb groot nieuws, want ik ben de nieuwe coach van The Voice of Holland. Toen ze mij vroegen, zei ik volmondig: ja. Ik denk en hoop dat ik met mijn ervaring zowel talenten als artiesten die al enige tijd op weg zijn, een podium kan bieden en kan ondersteunen", zo vertelt de zanger aan RTL Boulevard. Naast Jan Smit zullen ook Ali B, Anouk en Waylon weer te zien zijn in The voice of Holland.

Foto: William Rutten


«   »