StukTV diskwalificeert Lil Kleine bij Jachtseizoen

Gepubliceerd op 14 november 2020 om 21:33

StukTV heeft Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine gediskwalificeerd bij de serie Jachtseizoen. Lil Kleine is hierbij de eerste deelnemer die gediskwalificeerd wordt. NL nieuws doet in deze artikel geen uitspraak over de uitslag! 

Beeld: StukTV | Door: Jessy | Entertainment 

StukTV laat op hun sociale media weten dat ze dit gedaan hebben na de reacties van kijkers die het niet tof vonden dat Lil Kleine de regels overtrad. Zo zat Lil Kleine zeker 30 minuten in een auto ter wel dat maar 20 mag zijn, ook had hij meerder hulpmiddelen geregeld na de ontsnapping ter wel je maar twee hulpmiddelen mag regelen en daarna moet liften. 

''Jullie reacties op deze aflevering zijn duidelijk: we hebben besloten om Lil Kleine te DISKWALIFICEREN vanwege het te vaak overtreden van de spelregels. Dit boefje moet terug naar de cel. De komende boeven houden zich beter aan de spelregels. Maar boefjes blijven boefjes natuurlijk!'' zo reageert StukTV op de reacties op YouTube.

Lil Kleine hield zich nou ook niet bepaald aan de Nederlandse verkeer regels. ''Ik rij 200 waar ik 30 mag'', zei Lil Kleine in het Jachtseizoen!

Benieuwd waarom Lil Kleine gediskwalificeerd is? Bekijk het in de afleveringen hier onder


«   »