Reactie van Bilal Wahib aan NL nieuws, Instagram verwijdert account

Gepubliceerd op 24 maart 2021 om 18:48

UPDATE | Acteur en rapper Bilal Wahib ligt al sinds gisterenavond zwaar onder vuur nadat hij een minderjarige jongen had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. En dit deed de jongen omdat de rapper hem geld aanbood, maar de jongen heeft nog geen cent gezien. De rapper heeft via zijn advocaat een reactie achter gelaten aan NL nieuws.

„Hij is vandaag twee maal gehoord en heeft ook verklaringen afgelegd. Er is geen aangifte tegen hem gedaan en hij zal vanavond nog in vrijheid worden gesteld.”, aldus de advocaat van Wahib tegen NL nieuws. 

Top Notch

Top Notch meldt in een verklaring dat de samenwerking met Wahib wordt gestopt vanwege de video waarin de acteur samen met Mocro Maffia-collega Ahammoud te zien was. "Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen", aldus het label.

Top Notch zegt de situatie te betreuren en keurt het gedrag van de artiest af. "Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management."

Instagram verwijdert account

Social media platform Instagram heeft inmiddels het account van de 22-jarige rapper verwijderd zo kwam onze redactie achter nadat we opzoek waren naar het account maar geen resultaat kregen. 

Op social media gaan filmpjes rond waarin mensen oproepen het account van de rapper te rapporteren. 

Beeld: Talpa & screenshot Instagram


«   »