Wat vindt NL?

Wat vindt NL? Jouw mening is bij sommige onderwerpen van belang, en wij zouden het heel leuk vinden als je mee doet! Maar hoe doe je mee? Hier lees je alles wat je moet weten om mee te doen.

1. Vul je email in

Door hieronder je email in te vullen meld je je aan voor Wat vindt NL? Wil je je email hieronder niet invullen of lukt het niet? Scroll naar beneden.

2. Wachten

Je krijgt max. 3 uitnodigingen om mee te doen per maand.  Je ontvangt de mail in reclame, inbox of spam.

3. Meedoen

Het onderzoek duurt zo'n twee minuten. Je ontvangt in je mail: ''Ja, ik doe mee...'' als je daar op klikt doe je mee aan Wat vindt NL!

LET OP: Direct na het versturen van de mail heeft u 48 uur de tijd om de vragen te beantwoorden, daarna wordt de pagina geblokeerd.

4. Afmelden

Het is niet leuk als je je afmeldt, maar mocht je het toch willen? Onderaan elke mail staat ''unsubscribe from this list'' klik er op en je bent afgemeld.

Algemeen

De vragen staan gewoon op de website van NL nieuws met een formulier. Deze wordt voor het versturen van de volgende mail aangepast en dan heb je niet meer de mogelijkheid om mee te doen aan het vorige onderzoek. Dus als je twee mails hebt (bv van 1 oktober en 16 oktober) dan kan je die van 1 oktober verwijderen en die van 16 oktober openen!

We bedanken je alvast voor het mee doen!

Wij melden je aan

Wil je je email niet invullen of lukt het niet daar boven? Vul dan dit formulier in.