Evelien verzamelt voetbalplaatjes voor speelgoedbanken, dit is haar verhaal en maak kans op een compleet album

Gepubliceerd op 26 februari 2021 om 13:27

Evelien is een moeder van drie kinderen; Mitchell, Jeffrey (op de foto verder dit artikel) en Patrick. Samen met haar kinderen verzamelt ze al drie jaar zo veel mogelijk voetbalplaatsjes van supermarkt Albert Heijn. Alle gevulde albums worden gedoneerd aan gehandicapten, speelgoedbanken en voedselbanken. Dit is het verhaal van Evelien met een winactie!

Evelien woont in het Zuid-Hollandse plaatsje Poortugaal (onder Rotterdam). NL nieuws kwam via een geheime tip achter deze geweldige actie van Evelien. En hebben haar verhaal gevraagd. 'Ik vraag nooit extra bij me boodschappen, ik vraag altijd als de actie voorbij is of ze nog wat over hebben.' Evelien doet deze spaaractie al drie jaar en krijgt hulp uit alle windstreken. Ze heeft op dit moment thuis liggen: 174 lege albums, 125 gevulde albums, 4 dichte dozen plaatjes, , 20 losse doosjes plaatjes. 'Dit jaar heb ik ruim 100.000 dubbelen!' Evelien krijgt niet alleen hulp uit Zuid-Holland, maar ook kennissen uit Brabant helpen haar met de plaatjes te sorteren! 

Onder de foto's vind je een winactie!

Winactie

NL nieuws mag één compleet album weggeven van Evelien! Het enigste wat je hoeft te doen is het formulier hier onder in te vullen om kans te maken. Belangrijk: je moet de plaatjes nog zelf in het album plakken! Nadat de winnaar een bericht heeft gehad van ons worden de gegevens verwijderd


Helaas, deelname aan de winactie is niet meer mogelijk. De winnaar heeft een bericht gehad


Door: Presentator Jessy - Beeld: Privéfoto's van Evelien


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.