KNVB trekt proflicentie Vitesse in

De onafhankelijke licentiecommissie van de KNVB heeft de proflicentie van Vitesse maandagochtend ingetrokken. De Arnhemmers tekenen beroep aan tegen het besluit. De club die sinds 1892 bestaat speelt dus, na de degradatie, mag nu geen betaald voetbal meer spelen voetbal.

Lees meer »

Oranje naar achtste finales EK dankzij nederlaag Albanië

Het Nederlands elftal heeft zich maandag verzekerd van een plek in de achtste finales van het EK voetbal. Oranje profiteerde van de nederlaag van Albanië tegen Spanje. Albanië verloor maandag met 1-0 van Spanje. Door de nederlaag van het Balkanland behoort Nederland sowieso tot de vier beste nummers drie, ongeacht de uitslag in de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk.

Lees meer »

Drie aanhoudingen rondom Vitesse-Feyenoord: veldbestormers riskeren vijf jarig (landelijk) stadionverbod

Na de wedstrijd Vitesse-Feyenoord op zondagmiddag zijn drie supporters aangehouden, deze zijn inmiddels ook al weer vrij. Ze worden verdacht van verschillende strafbare feiten, waaronder vernieling, bedreiging en het gooien van stenen. Als het Vitesse lukt om degenen op te sporen die in het duel met Feyenoord het veld betraden, kunnen zij een landelijk stadionverbod krijgen voor vijf jaar. 

Lees meer »