Max Verstappen kampioen in de Formule 1

FOTOSERIE | Max Verstappen is zondag in een zenuwslopende race wereldkampioen gewonnen, Verstappen is de eerste Nederlander die de wereldtitel heeft bemachtigd. Wil je herbeleven hoe Verstappen de titel pakte? Lees gerust ons liveblog terug, dat kan hier.

Lees meer »

Verstappen wint chaotisch race op Imola, Hamilton beperkt schade

Max Verstappen heeft zondag de chaotisch verlopen Grand Prix van Emilia-Romagna gewonnen. De Red Bull-coureur hield op een opdrogend circuit van Imola het hoofd koel, terwijl Lewis Hamilton in de fout ging. De als tweede gefinishte regerend kampioen wist de schade wel te beperken met een tweede plaats en blijft nipt WK-leider.

Lees meer »

Minister Van Ark: geen uitzondering voor andere sporten

Er komt geen uitzonderingspositie voor de andere sporten dan het voetbal in de eredivisie, eerste divisie en eredivisie voor vrouwen. Het kabinet maakte afgelopen dinsdag bekend dat alle sportwedstrijden de komende vier weken niet door zullen gaan vanwege de verscherpte corona-maatregelen. Er werd een uitzondering gemaakt voor voetbal op het hoogste niveau en topsporters met NOC*NSF-topsportstatus.

Lees meer »

Van Barneveld kondigt terugkeer als darter aan

Raymond van Barneveld (53) keert terug naar het dartbord. Ruim negen maanden na zijn laatste wedstrijd heeft de vijfvoudig wereldkampioen besloten zijn pijlen weer op te pakken. Dat heeft Van Barneveld vanmiddag bekendgemaakt. ,,Het is heel simpel. Ik mis het. Ik mis het verschrikkelijk”, zegt Van Barneveld voor de camera van RTL7 Darts.

Lees meer »