Nicki Minaj laat uren op zich wachten bij optreden in Ziggo Dome

De 41-jarige Trinidadiaans-Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter en actrice Nicki Minaj heeft haar Nederlandse fans donderdagavond lang laten wachten in de Amsterdamse Ziggo Dome. Haar concert begon pas rond 22:45uur terwijl het concert om 20:00uur zou starten. Fans reageren woest op sociale media. Concertorganisator Mojo wijst ook op de eigen verantwoordelijkheid en zegt gewaarschuwd te hebben. Minaj stond tot 00:15 uur op het podium.

Lees meer »

Nick & Simon stoppen na zeventien jaar als muzikaal duo

Nick Schilder en Simon Keizer stoppen in het voorjaar van 2023 als muzikaal duo, heeft het management van het duo bekendgemaakt. Op deze manier ontstaat er na zeventien jaar ruimte voor "individuele creativiteit" en "al langer gekoesterde soloaspiraties" van de zangers. Wel blijven de twee samenwerken voor tv-programma's die ze maken.

Lees meer »

Aangifte van verkrachting gedaan tegen Danny de Munk

De zedenpolitie van de eenheid Zeeland- West-Brabant onderzoekt momenteel een aangifte van verkrachting tegen Danny de Munk (52). Een vrouw die in 2007 en 2008 nauw heeft samengewerkt met de zanger tijdens de musical Ciske de Rat zou de aangifte op 27 mei hebben gedaan, zo schrijft 'De Telegraaf'.

Lees meer »

Weerman Piet Paulusma (65) overleden

Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Lees meer »

Radiozenders gaan Ali B en Marco Borsato niet meer draaien

De radiozenders van de Stichting Nederlandse Publieke Omroep (NPO) stoppen per direct met het draaien van de nummer van Ali B en Marco Borsato. Dit maakt de NPO bekend een dag na de uitzending van BOOS over The Voice of Holland. Daarnaast hebben ook 100%nl en Qmusic besloten de muziek van Ali B en Marco Borsato te draaien.

Lees meer »

RTL legt The Voice of Holland stil na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag, lees hier het laatste nieuws

RTL en producent ITV hebben besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldt dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. ‘De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL’, valt er te lezen in een verklaring. 

Lees meer »