Kaitlyn (16) zit in de race voor een nieuwe Klaasje (K3), dit is haar verhaal

Gepubliceerd op 18 maart 2021 om 18:09

Zeker 22.690 mensen hebben zich aangemeld om de opvolger van Klaasje bij K3 te worden. Inmiddels hebben de gelukkige deelnemers een bericht gehad. Zo ook de zestienjarige Kaitlyn Ubels uit Rhoon (onder Rotterdam) is één van de gelukkige. Jessy sprak met haar en in dit artikel vertelt hij haar verhaal:

''Sinds ik klein ben zeg ik al dat ik een K3’tje wil worden,'' legt ze uit aan me. ''Ik hou van zingen, dansen, acteren en eigenlijk alles wat daarbij in de buurt komt en K3 doet al die dingen ook, en daarom doe ik mee met de zoektocht naar een opvolg(st)er voor Klaasje. Het lijkt me geweldig om samen met Hanne en Marthe K3 te mogen vormen en de K3 magie te mogen verspreiden en mensen blij te maken.''

Kaitlyn heeft zich eerder opgegeven voor een zangcompetitie namelijk The Voice Kids en het Junior Songfestival. Maar daar haalde ze haar doel helaas niet.

Ze heeft een droom die ze graag achterna gaat: ''Mijn droom is om lid te zijn van K3. Maar als dat nooit gaat lukken, zou ik graag (musical)actrice willen zijn, dat lijkt me ook heel leuk! Maar K3 zijn staat wel echt met een grote voorsprong bovenaan.'' Maar nu denkt ze nog na over haar K3 carrière: '' Ik denk dat als je lid wordt van K3, je leven helemaal verandert, want je bent opeens bekend. Je moet altijd goed presteren en veel onthouden, maar ik denk dat er veel meer voordelen dan nadelen zijn aan een K3’tje zijn.''

Kaitlyn is nu nog niet zenuwachtig zegt ze, maar als ze (ooit) bij Studio 100 moet melden dan wel. Voor de mensen die het niet weten Studio 100 is het management van K3. Naast K3 maken ze ook kinderprogramma's zoals Mega Mindy die in 2013 stopte met de opnames.

Maar om de volgende ronde te behalen moet je uiteraard wel een auditie video maken. Kaitlyn haar video vindt je hier onder:

Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa
3 jaar geleden

Hoi Kaitlyn

Wat een super leuk verhaal en goed filmpje. Erg leuk om jouw verhaal te lezen op NLnieuws.
Succes met je auditie.
Vanessa

Arwen
3 jaar geleden

Hey kaityyy,
Sinds ik jou ken, wil je al een k3’tje worden en je hebt je nooit iets aangetrokken van al het commentaar van sommige mensen. Ik weet dat jij dit kan en ik zal bij elk optreden in het publiek zitten!! Jij kunt dit!!!!!

Yan
3 jaar geleden

Nou laten we het hopen dat je er bij kan,suc6

Manuela
3 jaar geleden

Hoi kaitlyn,

Leuk je berichtje als ik mijn buurmeisje hoort zingen is het K3 zie haar ook af en toe dansen om het huis echt een toppertje.

Kolkman Kolkman
3 jaar geleden

Fantastisch Kaitlyn! Wat een mooie kans die je met beide handen aanpakt! Dit is waar jij altijd al van droomde. De kans dat het je gaat lukken komt steeds dichter bij. Ik geloof in jou! Ik gun het jou zo! Succes meid!

Marjan
3 jaar geleden

Kaitlyn
Leuk filmpje en heel succes gewenst.

Annie Verleg
3 jaar geleden

Super goed Kaitlyn. Ik wens je alle succes van de hele wereld toe.
Toi toi toi 💋💋