Gasten slopen vakantiehuisje Landal en laten complete bende achter

Gepubliceerd op 19 september 2022 om 12:26

Een bedrijfsfeestje bij Landal 't Loo in Oldebroek is dit weekend volledig uit de hand gelopen. Gasten van het feest vonden het nodig om een vakantiehuisje te slopen en het geheel in een grote bende achter te laten.

Beeld: Dumpert

"Echt niet best", beschrijft een persoon de ravage terwijl hij het filmt. Overal liggen lege flesjes bier en andere troep. Als de filmer na de gang linksaf slaat lacht hij vanwege het bizarre tafereel: een zebra staat pontificaal in de woonkamer. "Die hebben ze gewoon helemaal vanaf het hoofdgebouw naar de 300-serie gesleept. Wat best knap is."

Maar het lachen vergaat hem als hij ziet dat de gasten ook een flinke ravage hebben veroorzaakt. "De volledige kachel is van de muur getrokken. Inclusief leidingen."

 

De reacties op Dumpert zijn niet misselijk: "Zwijnen zijn het", antwoordt een 'reaguurder'. "Walgelijk volk. Alle schade verhalen op die stakkers en op de zwarte lijst zetten", adviseert een andere.

Tegenover De Stentor bevestigt Landal GreenParks dat het betrokken bedrijf dat het park had afgehuurd de schade betreurt. "Het is net gebeurd en een heel uitzonderlijke situatie", aldus een woordvoerder aan de regionale krant. "Dit is echt een smetje op een hartstikke leuk weekend. We gaan de boel opruimen, zodat er volgende week weer mensen in schoon huisje terecht kunnen."