Einde Vandaag Inside: Derksen, Genee en Gijp vertrekken definitief

Gepubliceerd op 29 april 2022 om 15:52

Vandaag Inside verdwijnt per direct van televisie. Johan Derksen heeft aan Talpa bevestigd dat hij stopt met het programma en ook René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven de talkshow niet voort te willen zetten.

Beeld: Talpa Network

Het programma, waarin Derksen, Genee en Van der Gijp het dagelijkse nieuws bespraken, raakte eerder deze week in opspraak nadat Derksen bekende een door drank bewusteloze vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars. Om zijn uitspraken werd in de uitzending gelachen door de andere tafelgasten.

Een dag later kwam Derksen terug op zijn uitspraken en zei hij dat hij de kaars op een sokkel tussen haar benen had geplaatst. Talpa Network, dat Vandaag Inside uitzond, eiste dat de voetbalanalist zijn excuses zou maken in de uitzending van donderdag, maar in plaats daarvan kondigde hij aan te willen stoppen met het programma.

De directie van Talpa Network kondigde vrijdagochtend aan nog eens met Derksen, Genee en Van der Gijp in gesprek te gaan over de toekomst van het programma. In dat gesprek hebben zij bevestigd te stoppen met het programma.

SBS6 zendt vrijdagavond een aflevering van Het Roer Om uit op het uitzendtijdstip van Vandaag Inside. Vanaf maandag zijn er herhalingen te zien van Chateau Meiland.


«   »