Koninklijk gezin schittert op foto voor Koningsdag 2022

De koninklijke familie is klaar voor het bezoek aan Maastricht. Op social media heeft het koninklijk huis een foto gedeeld waarop de familie in feestelijke kledij te zien is. Op de foto staan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima samen met hun drie dochters: Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Lees meer »

Koningsdag 2022 in Maastricht

Koning Willem-Alexander en zijn familie vieren Koningsdag volgend jaar op 27 april in Maastricht. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) dinsdagmiddag weten. In 2020 zou Koningsdag ook plaatsvinden in de hoofdstad van Limburg, maar toen ging dat niet door vanwege de coronamaatregelen.

Lees meer »

Volg hier het laatste nieuws tijdens Koningsdag 2021 (gesloten)

In dit liveblog van NL nieuws houden we je vandaag op de hoogte van het laatste nieuws tijdens Koningsdag 2021. Vorige jaar ging het Koninklijke gezin niet op pad vanwege de coronacrisis. Dit jaar is dat anders, het gezin reist af naar Eindhoven. Stuur jouw foto naar ons in via onze Facebook Groep of via #nlnwskoningsdag.

Lees meer »

TERUGKIJKEN | Opening van de Koningsspelen

Het koninklijk paar geeft het startsein voor de Koningsspelen van 2021. De negende editie van het sportieve evenement voor kinderen ziet er vanwege de pandemie anders uit; veel activiteiten zijn online. Kijk hier onder live mee naar de uitzending van het NOS Jeugdjournaal:

Lees meer »