Boeren woensdag massaal opnieuw naar Den Haag, boeren uit Duitsland komen ook

Gepubliceerd op 13 februari 2020 om 09:22

Honderden boeren uit Nederland en Duitsland gaan woensdag 19 Februari naar Den Haag. Blijkt uit een rondgestuurde WhatsApp-bericht naar de boeren die in handen is gekomen van NL nieuws. 

WhatsApp-bericht 

Twee provinciebeheerders hebben naar honderden boeren een appje gestuurd om met z'n veel mogelijk boeren naar Den Haag te laten komen. ''Laat de media letterlijk links liggen en trek je niets aan van alle negatieve publiciteit die ze over ons uit spreiden. Dit is de tactiek van de media.'' dit is een zin uit het WhatsApp-bericht. 

In het bericht wordt ook over 20 Februari gesproken: ''19 en 20 februari 2 datums zijn die de verre toekomst van onze agrarische sector zullen bepalen.'' staat in het bericht. 

De boeren zijn van plan om het binnenhof/Tweede kamer te gaan bestormen maar waarschijnlijk worden ze door de politie naar het Malieveld gestuurd.

Dit is het bericht dat rond gaat:

Beste collega's,

Na rijk overleg heeft FDF besloten om woensdag 19 februari met trekkers naar Den Haag op te stomen.

Als jullie alle berichtgeving goed gevolgd hebben zullen jullie begrijpen dat 19 en 20 februari 2 datums zijn die de verre toekomst van onze agrarische sector zullen bepalen.

FDF heeft een goed programma en en goed doordachte tactiek om juist 19 februari te kiezen. Jullie hebben alle lang gewacht, we hebben enorm veel geduld gevraagt aan jullie echter, nu is het dan zover. Wij vragen écht aan alle maar dan ook alle collega's alles uit de kast te halen om hiervoor vrij te nemen en de trekker te stappen.

Ik begrijp dat er onder ons collega's zijn die een beetje twijfel hebben echter, vertrouw op ons en op alle inspanningen die we de afgelopen maanden geleverd hebben. Organiseer nu heel Limburg in de 3 Limburg apps en meld je aan in die groepen zodat we ons eensgezind presenteren.

Er zal een goed georganiseerd programma zijn en wij zullen ten alle tijden de wet respecteren. Onze juridische mensen hebben de cijfers gecontroleerd en gecorrigeerd in eerlijke cijfers. Deze zullen officieel op TV gepresenteerd worden, cijfers die Nederland op zijn grondvesten zal doen schudden.

Laat de media letterlijk links liggen en trek je niets aan van alle negatieve publiciteit die ze over ons uit spreiden. Dit is de tactiek van de media, D66 en Groen links om jullie bang te maken of op het verkeerde been te zetten.

Vertrouw op jullie eigen boeren hart en laat jullie dit keer niet piemelen.
Let goed op de berichtgevingen van jullie regio beheerders in de 3 regio apps van Limburg.

SAMEN STAAN WE STERK, TOT 19 FEBRUARI!

Met vriendelijke groet jullie provinciebeheerders

Chaos op de weg

Omdat de boeren uit alle omstreken komen en ook uit Duitsland beloofd het weer druk te worden op de weg. 
Het belooft voor rond de spits druk te worden op de weg, alle actuele verkeersinformatie leest u hier.

Hoe druk het op de weg gaat worden is nog onbekend. Maar vooral in de omgeving van Den Haag kunnen flinke files kunnen te staan.

Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa
4 jaar geleden

Word t weer gekkenhuis