Amber Alert voor 15-jarige Celine die mogelijk in levensgevaar is: ‘Kom alsjeblieft naar huis’

Gepubliceerd op 28 oktober 2020 om 19:56

De politie heeft vanavond een Amber Alert uitgegeven voor de vermiste Celine (15) uit het Brabantse Berghem. Zij is vrijdag 23 oktober voor het laatst gezien in haar woonplaats en sindsdien vermist. Volgens de politie is zij mogelijk in levensgevaar en in ‘zorgwekkend gezelschap’. Haar familie is de wanhoop nabij. ,,Celine, kom alsjeblieft naar huis.”

Beeld: site Amber Alert | Laatste update: 07:28 | Binnenland 

Vrijdagavond vertrok de 15-jarige Celine van Es vanuit haar woning in Berghem. Zij is diezelfde avond voor het laatst gezien in de Schoolstraat, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. ,,Wij weten dat er berichten rond gaan dat Celine in Groningen zou zijn of onder dwang is meegenomen”, liet een woordvoerder gisteren weten. 

,,Wij houden rekening met alle mogelijke omstandigheden en scenario’s in dit onderzoek, waaronder die mogelijkheden. Maar ook als dat niet zo is, blijft het een minderjarig meisje van 15 dat we snel willen vinden!”, voegt hij eraan toe.

Opsporing Verzocht besteedde gisteravond in de uitzending aandacht aan de vermiste Celine. Volgens de politie leverde dat vier tips op. Eerder werd al een Vermist Kind Alert verstuurd, woensdagavond dus een Amber Alert. Dat wil zeggen dat de politie denkt dat Celine mogelijk in levensgevaar is. 

Haar familie zegt zich ernstige zorgen te maken en probeert haar te vinden. Tot nu toe lukt het hen niet om contact met haar te krijgen.