Een van gezochte getuigen fatale mishandeling Mallorca meldt zich bij politie

Gepubliceerd op 15 september 2021 om 16:14

Een van de gezochte getuigen van de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca heeft zich woensdag bij de politie gemeld. Het gaat om een van vier mensen naar wie de recherche specifiek op zoek was, zo meld de politie.

In het programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond geblurde beelden van twee mannelijke en twee vrouwelijke getuigen getoond. De politie is naar hen op zoek omdat zij mogelijk belangrijke informatie zouden hebben over het uitgaansgeweld in badplaats El Arenal.

Een van de mannen heeft zich nu gemeld, van de ander is de identiteit bekend. Naar de vrouwen, die zich ontfermd zouden hebben over de zwaargewonde Heuvelman, is de politie nog op zoek.

Carlo werd in de ochtend van 14 juli op Mallorca mishandeld. Hij overleed een aantal dagen later aan zijn verwondingen. Zes verdachten van achttien en negentien jaar oud, allen uit Hilversum, zitten al langer vast voor de zaak. Woensdagochtend werden nog twee verdachten uit Hilversum van achttien en negentien jaar aangehouden.