NL nieuws-verslaggever Stefan zag dodelijk ongeval Rozenburg gebeuren: 'probeerde het 11-jarige jongetje te stoppen'

Gepubliceerd op 5 november 2021 om 13:14

Een 11-jarige jongen is donderdag 4 november begin van de avond om het leven gekomen na een ernstige aanrijding met een bestelbus in Rozenburg. NL nieuws verslaggever Stefan Wijngaard zag het ongeval gebeuren. Stefan heeft zich gemeld bij de politie als getuige. 

Beeld: NL nieuws, beeld ter illustratie 

Stefan is sinds 2020 in dienst voor NL nieuws en verslaat het laatste nieuws uit zijn woonplaats Rozenburg nabij Rotterdam. Hij doet dit werk met plezier maar donderdagavond kreeg dat een dieptepunt. Stefan heeft een dodelijke aanrijding waarbij een 11-jarige jongen is overleden met eigen ogen gezien.

Stefan laat in een bericht aan de redactie weten dat hij zich eerst heeft gemeld bij de hulpdiensten, die volgens de NL nieuws-verslaggever snel ter plaatsten waren. Stefan laat ook aan ons weten hij het 11-jarige jongetje probeerde te stoppen, helaas is dat niet gelukt. Daarna heeft hij direct 112 gebeld. Hij is daarna naar huis gegaan en heeft ons op de hoogte gesteld.

NL nieuws wenst Stefan veel strekte met het verwerken van dit nieuws, ook wensen wij de nabestaanden van dit trieste ongeval veel sterkte en steun toe.