Vrouw overleden na steekpartij in Abbenbroek

Gepubliceerd op 17 januari 2022 om 10:27

Bij een steekpartij in de Zuid-Hollandse plaats Abbenbroek is maandagochtend een vrouw op straat aan haar verwondingen overleden. De omgeving rond de Schoolstraat, waar de steekpartij plaats vond, is afgezet.

Beeld: 112-Rijnmond

Na de steekpartij lag de vrouw zwaargewond op de grond voor een woning. Hulpdiensten inclusief de traumahelikopter rukte met spoed uit naar de Schoolstraat. De politie doet onderzoek op de plek van de steekpartij. Het dochtertje van het slachtoffer heeft de steekpartij zien gebeuren.

Volgens bronnen zou de vermoedelijke dader van steekpartij de partner zijn van het slachtoffer. Inmiddels is duidelijk dat de verdachte zelfmoord heeft geprobeerd te plegen bij A15 ten hoogte van de Hartelbrug. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De A15 richting Hoogvliet is was tijdelijk afgesloten voor politie onderzoek, de weg is weer vrij gegeven.

Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis).