AZ gemakkelijk langs Willem II na twee vroege tegen goals

Gepubliceerd op 20 december 2020 om 18:37

AZ heeft vanavond met gemak weten te winnen van Willem II, ook al kreeg AZ in de beginfase twee snelle tegen doelpunten waaronder een eigen goal van AZ speler Zakaria Aboukhlal.  De eindstand was 5-3.

Beeld: BSR Agency | Door: Jessy | Nederlands voetbal

De eerste goal viel in de 22ste minuut, dit was een eigen goal van AZ-speler Zakaria Aboukhlal. Na de 0-2 in de 36ste minuut vond eindelijk AZ de bal en maakte na twee minuten al de 1-2. Vlak voor rust maakt Teun Koopmeiners zijn tweede door een hoekschop binnen te tikken bij de eerste paal.

Na de 2-2 wist AZ maar niet van ophouden, ongeveer 10 minuten na de start van de tweede helft werd het 3-2. Na twaalf minuten maakte Fredrik Midtsjø de 4-2, nog geen 5 minuten daarna maakte Jesper Karlsson de 5-2. In de slotfase maakte Ché Nunnely de 5-3!