Feyenoord herpakt zich prima in tweede helft tegen Willem II

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 17:02

Feyenoord Rotterdam heeft in de Kuip in Rotterdam-Zuid zonder moeite weten te winnen van Willem II, het werdt 5-0!

Door: Presentator Jessy

Na een matige eerste helft maakte Jens Toonstra in de laatste seconde van de blessuretijd van de eerste helft de 1-0. Na rust ging het heel gemakkelijk voor Feyenoord en werdt het al in de 49ste minuut 2-0 door een kopbal van Bryan Linssen uit een snelgenomen hoekschop waardoor Willem II zat te slapen. Daarna ging het heel hard met de doelpunten!

Artikel gaat verder onder de tweet...

Na de 2-0 maakte Luis Sinisterra de 3-0. Na de 3-0 ging de bal op de stip omdat Linssen vastgehouden werdt na het nemen van de hoekschop. De aanvoerder Steven Berghuis schoot de bal vanaf elf meter snoeihard in de linkerhoek. En daarns was het even rustig en vonden er vooral veel wissels plaats. In de 83 ste minuut kreeg Orkun Kökcü de bal vanuit een hoekschop voor zijn benen en schiet de bal vanuit buiten de zestien meter. Kökcü kreeg de bal prima tussen de palen en door een druk zestien meter gebied.

Woensdag staat de beker wedstrijd tussen Heerenveen - Feyenoord (18.45) op het progamma. Als Feyenoord wint krijgen ze voor de beker Ajax op bezoek in de Kuip.

Door: Presentator Jessy - Beeld: NL nieuws


«   »