Feyenoord stort in na rood Berghuis en gaat niet verder in de beker

Gepubliceerd op 17 februari 2021 om 20:58

Feyenoord heeft woensdagavond een plek in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi uit handen gegeven. Na een rode kaart voor Steven Berghuis stortten de Rotterdammers volledig in.

Al na vijftien minuten werd de opdracht zwaarder toen de mee opgekomen Rani Kaib uit een voorzet van Mitchell van Bergen de Friezen op voorsprong zette.

Na rust kwam Feyenoord helemaal terug. In de 47ste minuut werd het 1-1 door Bryan Linssen die de bal tussen de palen kreeg. In de 57 en 61ste minuut vielen de andere twee doelpunten voor de Rotterdammers.

Na de rode kaart voor aanvoerder Steven Berghuis stortte Feyenoord helemaal in! Heerenveen kreeg kans op kans en gingen er in! Heerenveen won met 4-3 na een krankzinnige slotfase