Het Nationale Vuurwerk na drie jaar weer terug in Rotterdam

Gepubliceerd op 8 december 2023 om 12:15

Na drie jaar keert het Nationale Vuurwerk op de Eramsusbrug in Rotterdam weer terug, dit laat de organisatie weten vrijdagmiddag in een persbericht aan NL nieuws. Ook zal het kindervuurwerk en de vuurwerkshows in Hoek van Holland en Nesselande hier mee terug keren.

Beeld: NL nieuws - Tekst: Nieuwsredactie/Persbericht

Vorig jaar ging het vuurwerk niet door vanwege de harde wind, twee jaar daarvoor kon het evenement ook niet doorgaan vanwege de corona maatregelen destijds.

'We hebben de afgelopen jaren heel veel pech gehad, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we Rotterdam de komende jaarwisseling eindelijk weer op een viertal spectaculaire vuurwerkshows mogen trakteren.' Aldus Mark Rouwenhorst van JMR Event Makers in het persbericht. 'De voorbereidingen zijn in volle gang. De show bij de Erasmusbrug is uiteraard het huzarenstukje, maar ook het Kinder Vuurwerk en de shows in Hoek van Holland en Nesselande beloven onvergetelijke spektakels te worden. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.”

De Nederlandse DJ en producer Martin Garrix heeft voor de vuurwerkshow in Rotterdam een mix gemaakt die speciaal is gemaakt voor de avond. Tijdens de kindershow eerder op de avond zullen speciaal voor hun Peppa Pig en Bing & Flop aanwezig zijn. Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam word live uitgezonden op SBS6 vanaf 23:58 uur.