Rellen in Rotterdam

Vrijdag 19 november begon om 20:00 een anti-2g demonstratie in de centrum van Rotterdam, al snel liep de demonstratie uit op rellen. De dagen daarna volgde er nog meer rellen in verschillende plaatsen in het land. In dit dossier houd NL nieuws u op de hoogte van het laatste nieuws rondom de rellen in Rotterdam.

30 november 2021
24 november 2021
23 november 2021
22 november 2021
21 november 2021

Opnieuw een onruistige avond: rellen op meerdre plekken

Een dag na de heftige rellen in Rotterdam is de politie zaterdagavond op verschillende plaatsen in Nederland druk geweest met jongeren die zich hadden verzameld en vuurwerk afstaken en daarmee onrust veroorzaakten. Via sociale media waren oproepen gedaan om op diverse plaatsen samen te komen. Er is zwaar vuurwerk naar agenten gegooid. In Den Haag is een ruit van een rijdende ambulance ingegooid. 

Lees meer »
20 november 2021

Puinruimen na rellen centrum Rotterdam: 'een grote ravage'

Uitgebrande auto's, kapotte fietsen en op elkaar gegooide dranghekken: de ravage is groot na de rellen in het centrum van Rotterdam. Ondernemers zijn boos en verdrietig en bewoners noemen het 'een oorlogsgebied'. Tientallen hulpverleners bundelen de krachten om de schade op te ruimen. Zaterdagochtend is de gemeente druk bezig geweest met het opruimen.

Lees meer »
19 november 2021