Wat is er nou aan de hand bij Veronica Inside

Gepubliceerd op 25 juni 2020 om 21:20

Het gaat niet echt goed met het voetbalprogramma Veronica Inside, maar wat is er nou precies aan de hand? We leggen je het uit!

Johan Derksen maakte eerder deze maand een opmerking over de rapper Akwasi, eerder was te zien hoe de rapper een volle Dam toe sprak over racisme waarin hij ook allerlei dingen zijn over Zwarte Piet. In de uitzending waarin het incident plaatsvond zei Derksen na het zien van een foto: ''weet je zeker dat dit niet Akwasi is?''

Wilfred Genee

Verhaal begint onder de video

Ook schijnt er wat tijdens de reclameblok van de show iets gebeurt te zijn. Volgens de presentator waren er vooraf heldere en duidelijke afspraken gemaakt over de aflevering van afgelopen maandag. "Zij menen oprecht dat ze niet wisten wat er ging gebeuren en mijn rol niet hadden zien aankomen. Ik weet niet waar het mis is gegaan”, vertelt hij eerder bij zijn eigen radio show op Veronica. In de reclameblok schijnt Wilfred nog net niet geslagen te zijn door de twee andere aan de tafel.

Reclameblok

Albert Heijn, Gillette, Zespri Kiwifruit: het ene na het andere bedrijf wil niet langer adverteren rond voetbalpraatprogramma ‘Veronica Inside’.

Hoe nu?

Hoe het nu verder gaat met het programma weten we nog niet, we weten wel dat de drie heren met de hoge baas van Talpa op de Mol na een goed gesprek hebben gehad. Volgens diverse media is het gesprek goed gelopen. De laatste uitzending is door Talpa geschrapt om een beetje rust te creëren in de tent.

Wat er gaat gebeuren na de zomerstop is onbekend! 

Foto: ANP


«   »