Stefania, Emma Heesters en Karsu openen Televizier-Ring Gala

Gepubliceerd op 9 oktober 2021 om 11:48

Stefania Liberakakis (18), Emma Heesters (25) en Karsu Dönmez (31) openen komende donderdag de Televizier-Ring Gala 2021. Het trio zal donderdag zorgen voor een feestijke opening van de 55ste editie van het gala. Stefania vertegenwoordigde Griekenland voor het songfestival en Emma en Kursu zijn bekend van de Beste Zangers.

Beeld: NL nieuws, Stefania tijdens haar optreden voor het Songfestival

Speciaal voor het gala haalt Joris Linssen zijn taxi uit de garage, een gouden dit keer. Zoals de kijker van hem gewend is in het programma Taxi, pikt Linssen zijn passagiers op en brengt ze naar hun bestemming. In dit geval een ritje naar Carré, waar voor het tweede jaar op rij de belangrijkste prijzen voor televisieprogramma's worden uitgereikt. De genomineerden voor de award Televizier-Ster Talent, Raven van Dorst, Monica Geuze en Rob Kemps, worden op de gevoelige plaat gelegd door kandidaten van het programma Het perfecte plaatje.

Wie er met de belangrijkste prijs, De Gouden Televizier-ring 2021, vandoor gaat, is nog onbekend. Op de avond zelf kunnen kijkers thuis live stemmen op hun top drie. Het publiek nomineerde eerder al de volgende kanshebbers: De Kinderen van Ruinerwold (BNNVara), Een huis vol (KRO-NCRV) en Mocro maffia van Videoland. Meest opvallend is de nominatie voor Een huis vol, de reallife-docusoap waarin grote gezinnen worden gevolgd door de camera. Afgelopen zomer was al seizoen twaalf te zien van het programma, dat in 2011 begon. De familie Buddenbruck, het gezin met elf kinderen en één klein kind dat het langste meedraait, zal ook in de zaal zitten. Zij worden op de rode loper ontvangen door Britt Dekker en Splinter Chabot. 
Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren samen de avond. Het is niet de eerste keer dat het duo het Gouden Televizier-Ring Gala verzorgt. Dat deden zij ook al in 2018.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 14 oktober te zien om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 1


«   »