KNVB na vertrek Koevermans: 'Dit moet stoppen!'

De KNVB heeft na het bekendmaken van het vertrek van Mark Koevermans bij Feyenoord een statement naar buiten gebracht. De algemeen directeur van de Rotterdammers stopt per 1 december nadat hij geen beslissingen meer kan maken zonder te moeten nadenken of dat gevolgen gaat hebben voor de veiligheid van zijn gezin.

Lees meer »

Algemeen directeur Koevermans stapt op bij Feyenoord wegens bedreigingen

Algemeen directeur Mark Koevermans (53) vertrekt per 1 december bij Feyenoord. Hoofdreden van zijn vertrek is dat hij na een reeks van incidenten en bedreigingen niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren bij de Rotterdamse club. Hij kan geen beslissingen nemen, zonder zich af te vragen of dit impact zal hebben op de veiligheidssituatie van hem en zijn gezin.

Lees meer »

Feyenoord reageert vol afschuw op aanval op Union-delegatie: 'Een totaal verwerpelijke daad'

Feyenoord is donderdagochtend met een statement gekomen over de aanval op een delegatie van Union Berlin door zo'n twintig hooligans in een bar in Rotterdam. De club spreekt van 'een totaal verwerpelijke gebeurtenis' en biedt ook haar excuses aan: 'Hoewel buiten haar invloedssfeer biedt Feyenoord 1. FC Union Berlin excuses aan voor wat er is voorgevallen.' Een vrouw van het management raakte gewond aan haar hoofd en is in het ziekenhuis behandeld. 

Lees meer »